شاید فکر کنید تمامی مراقبت ها به بعد از جراحی پروتز پستان مربوط می شود ، اما باید بدانید که حتی قبل از عمل هم نیاز به انجام اقداماتی دارید تا به لحاظ جسمی و ذهنی برای جراحی آماده شوید. برای برخورداری بهتر از نتیجه جراحی پروتز سینه باید اقدامات لازم در این زمینه به طور کامل رعایت شود که در ادامه تمامی موارد مهم را در اختیار شما قرار داده ایم.
کارهایی که قبل از جراحی پروتز سینه باید انجام دهید
- قبل از جراحی پروتز سینه بیمار باید سوتین مخصوص را تهیه نماید.
- قبل از جراحی پروتز سینه فوتگرافی های لازم (عکاسی پزشکی) باید گرفته شده باشند.
- در صورتی که شک به حاملگی دارید حتما به پزشک خود اطلاع دهید زیرا در صورت حاملگی جراحی به زمان دیگر موکول می شود
- قبل از جراحی پروتز سینه در مورد محل جایگذاری پروتز و محل برش در هنگام مشاوره از پزشک خود اطلاعات لازم را بگیرید.
- در زمان مشاوره در مورد تاثیرات جراحی بر روی شیر دهی به نوزاد ، ماندگاری نتایج و محل اسکار اطلاعات لازم را از پزشک خود دریافت نمایید.
- قبل از جراحی پروتز سینه در انتخاب نوع پروتز دقت لازم را داشته باشید. انتخاب پروتز باتوجه به نظر پزشک و خواسته بیمار تعیین می شود.
- قبل از جراحی پروتز سینه آزمایشات مورد نیاز باید انجام شود.
- هنگام مراجعه به بیمارستان باید آزمایشات ، فتوگرافی ها و سوتین مخصوص را همراه داشته باشید.
- از ساعت 12 شب قبل از جراحی پروتز سینه باید ناشتا باشید.
- شب قبل از جراحی پروتز سینه استحمام نمایید و موهای اضافی را برطرف نمایید
- در صورت داشتن بیماری خاص مانند بیماری های قلب ، کلیوی ، ریوی ، کبدی و غیره حتما به پزشک اطلاع دهید.
- در صورت داشتن جراحی های قبلی حتما در زمان مشاوره به پزشک بگویید و اگر مشکلی مانند اختلال در به هوش آمدن و بند آمدن خون در جراحی قبلی داشتید حتما به پزشک اطلاع دهید.
مشاوره قبل از جراحی پروتز سینه
انتخاب درست یک جراح برای جراحی پروتز سینه و برقراری ارتباط درست در دریافت نتایج مطلوب بسیار تاثر گذار می باشد. در مرحله اول برای جراحی پروتز سینه در ابتدا یک جراح پلاستیک دارای بورد فوق تخصصی و مورد تایید انجمن جراحان پلاستیک و زیبایی را انتخاب نمایید ، دکتر شهریار حدادی فوق تخصص جراحی پلاستیک در زمینه جراحی پروتز سینه سابقه درخشانی دارند و می توانند قبل از جراحی پروتز سینه مشاوره های لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهند و با انجام این جراحی فرم زیبایی را در بافت سینه های شما ایجاد نماید .
قبل از جراحی تمامی مشاوره های لازم را از جراح پروتز سینه دریافت نمایید . اطلاعات لازم را در رابطه با نحوه انجام این جراحی ، نوع پروتز ، نوع برش و سایز پروتز از جراح خود دریافت نمایید تا با دید باز تصمیم به انجام این جراحی بگیرید . در زمان مشاوره لازم است قبل از جراحی عکس های مورد نیاز گرفته شود. قبل از جراحی آزمایشاتی برای بیمار در نظر گرفته می شود که باید بطور کامل انجام گیرد حتما هنگام مراجعه به بیمارستان جواب آزمایشات را به همراه خود داشته باشید .
در زمان مشاوره جراح مصرف برخی از داروها را برای شما منع می کند داروهایی مانند ژلوفن ، آسپرین و بروفن که خاصیت ضد انعقاد خون دارند ، به هیچ عنوان این داروها نباید قبل از جراحی پروتز سینه مصرف شود . در صورتی که یک فرد سیگاری هستید قبل از جراحی به مدت ۲ هفته باید از کشیدن سیگار خودداری نمایید ، همچنین مصرف الکل قبل از جراحی ممنوع می باشد .
قبل از جراحی پروتز سینه چه مطالبی را باید بدانیم ؟
انتخاب جراح
در جراحی پروتز ، انتخاب جراح با تجربه بسیار حائز اهمیت می باشد. در انتخاب یک جراح با تجربه شما باید جواب سوالاتی مانند این که جراح چند سال تجربه کاری در جراحی پروتز سینه و یا اعمل جراحی مشابه داشته است را بدانید و نمونه کارهای قبل و بعد از پزشک را مشاهده نمایید . در زمان مشاوره قبل از جراحی تمامی سوالات خود را مطرح سازید تا در رابطه با این جراحی آگاهی لازم را کسب نمایید.
سایز و شکل پروتز
بر اساس نظر جراح و علاقه بیمار نوع ، شکل و سایز پروتز انتخاب می شود. سایز پروتز سینه بر اساس فرم قفسه سینه بیمار تعیین می شود . جراح پوست و بافت سینه را بررسی می کند تا مطمئن شود که پوست سینه پروتز انتخابی را بطور کامل پوشش می دهد یا خیر.
محل برش جراحی
سه نوع برش برای جایگذاری پروتز در بافت سینه متداول می باشد که برای جایگذاری پروتز های آب نمکی طول این برش ها بیشتر می باشد .
- برش دور هاله سینه : با ایجاد این برش ممکن است در حس نوک سینه و شیردهی بعد از جراحی اختلالی ایجاد شود بنابرین جراح از این نوع برش بسیار کمتر استفاده می کند .
- برش زیر چین سینه : با ایجاد این برش به بافت سینه کمتر آسیب وارد می شود ؛ به همین علت می باشد که برای جایگذاری پروتز در بافت سینه بیشتر پزشکان از این نوع برش استفاده می کنند . با ایجاد این برش بهترین دسترسی برای پزشک ایجاد می شود .
- برش زیر بغل : برش زیر بغل نسبت به برش های دیگر غیر متداول تر می باشد زیرا در این برش پزشک دسترسی مستقیم به محل جایگذاری ندارد .